För dig som ska tävla

7 mar 2017

Hösten 2017 anordnas två finaler i Ung SWB Cup, en i region nord och en i region syd. För dig som ska vara med och tävla hittar du mer information nedan:

  • Under rubriken "Regler och anvisningar" kan du hitta mer information om hur de olika tävlingsmomenten går till och vilka regler som gäller.
  • Under fliken "Bedömningsprotokoll" kan du se hur protokollen för de olika bedömningarna ser ut och vilka punkter som bedöms i de olika momenten.
    För dig som vill träna extra har Ung SWB tagit fram en tränings DVD som du kan köpa för 150kr. För att köpa DVD:n skickar du ett mail till josefine.tinglof@swb.org

 

för dig som ska tävla - mindre stl


Vad är på gång hos Ung SWB?
Ung SWB anordnar kurser i bedömning av hästar och visning av häst vid hand med jämna mellanrum. Läs mer om vad som är på gång.

Facebook - Ung SWB
Ung SWB har också en gilla-sida på Facebook, Ung SWB, där vi publicerar allt ifrån nyheter till kommande event. Gå även gärna in och följ oss på instagram @swedish_warmlood.

Vill du bli medlem?
Vill du också bli medlem i Ung SWB? Ett ordinarie medlemskap kostar bara 100kr och innebär en hel massa förmåner! 
Klicka här för att läsa mer och anmäla dig!

Ung SWB Cup är ett projekt inom ramen för Hästsportens Ungdomssatsning (HUS). Satsningen finansieras via Hästnäringens Nationella Stiftelse (HNS) genom ett avtal mellan staten och trav-/galoppsporten som äger ATG. Av HNS ekonomiska medel har ca 5 miljoner kronor öronmärkts för ungdomsprojekt inom ridsport, trav, galopp, avel, islands- och brukshästar under 2016.