Träningsdag med VM-uttagning på Flyinge 17 maj

10 maj 2017
VM-strömsholm2.jpg
Ung SWB bjuder in till träningssdag med frivillig uttagning inför VM. Är du nyfiken på att prova på hur en tävling i Young Breeder går till? Oavsett om du vill till Kanada eller bara vill ha en trevlig eftermiddag där du får lära dig mer och träffa nya människor är du varmt välkommen!

Under eftermiddagen lär vi oss mer i löshoppningsbedömning, exteriör- och gångartsbedömning. Till vår hjälp har vi hoppdomare Mikael Nolin samt exteriördomare Birgitta Larsson.

Eftermiddagen är även ett uttagningstillfälle inför VM den 19-23 juli. Om man är intresserad av Young Breeder-VM i Kanada så är denna eftermiddag ett fantastiskt tillfälle att visa sina färdigheter! Young Breeder-VM är en tävling i fem delmoment; groomin...g, exteriör, gångarter, löshoppning samt visning av häst vid hand. Ung SWB åker med två lag, totalt 8 deltagare, i åldrarna 16-19 år samt 20-15 år. Här kan du läsa mer om VM: http://www.ungasvh.se/tävling/youngbreedersvm/ung-swbs-satsning-mot-vm-2017

Eftermiddagen är helt gratis. Frågor/anmälan skickas till Josefine Tinglöf på josefine.tinglof@swb.org eller 073-0736953. Sista dag för anmälan är söndag den 14 maj.

Schema;

16.30 Samling utanför Flyinges aula i utbildningshuset

16.45 Löshoppning i Lilla Ridhuset med Mikael Nolin

18.00 Exteriörbedömning i Lilla Ridhuset med Birgitta Larsson

19.00 Genomgång av häst vid hand

19.30 Slut för dagen!

Jag hoppas att vi syns den 17 maj, oavsett om ni vill till VM i Kanada eller bara lära er mer om unghästbedömning!